Znanost je zdaj zmožna podpreti anti-aging cilje

Sodobna znanost je v zadnjem desetletju naredila velik preskok pri raziskavah učinkovin, ki pomagajo pri ohranjanju vitalnosti. Izkazalo se je, da so v samem vrhu na lestvici antioksidanti, ki so zaslužni za zdravo delitev celic, njihovo optimalno delovanje ter zaviranje staranja celic.

V zadnjih letih število bolnikov, starejših od 40 let, pri katerih se razvijejo karcinom, nevrološke degeneracije in avtoimunska obolenja, strmo narašča. Naše telo je vsakodnevno izpostavljeno množici prostih radikalov zaradi različnih dejavnikov, od neustrezne prehrane, alkohola, tobaka do okoljskih vplivov, neustrezne fizične aktivnosti in kopičenja biokemičnih odpadkov.

Enostavna pot do optimalnega zdravja in vitalnosti

Antioksidanti imajo izjemen vpliv pri ohranjanju zdravja. Dokazano je, da antioksidacijski procesi v celicah ščitijo proteine pred oksidacijo ter zagotavljajo pravilno delovanje celic in zavirajo njihovo staranje. Prvič v zgodovini je možnost zdravega in vitalnega staranja dejansko na dosegu roke, dostopna praktično vsakomur, ki želi optimalno poskrbeti za svoje telo.

Kako delujejo izdelki RexVitale?

  • Učinkovito ščitijo beljakovine pred oksidativnimi poškodbami, ki so glavni vzrok celične smrti;
  • Varujejo DNK pred oksidativnimi poškodbami;
  • Pripomorejo k zmanjšanju neozdravljivih bolezni;
  • Delujejo kot preventiva pred mutiranjem celic, ki lahko povzročajo tumorska obolenja;
  • Telesnim procesom zagotovijo zadostne zaloge antioksidantov za optimalno funkcioniranje.

Mnenja zadovoljnih uporabnikov

Vsakodnevna uporaba samo 1 kapsule NutriEnergo in NutriImuno zagotavlja učinkovito in popolno anti-oksidativno zaščito vaših celic

Naravne sestavine

Brez GMO

Brez toksičnih stranskih učinkov

Najmočnejši antioksidanti na svetu

030 451 570